Havocongres
contactinformatie
Email:
info@havocongres.nl
Tel:
06 - 83292930

Heb je de folder met het programma bekeken? Dat helpt bij het kiezen van uw eigen programma. Klik hier om de folder te bekijken. 

Aanmelden gaat als volgt:

Stap 1: Meld je aan als deelnemer voor het congres door op de button 'Schrijf je in' te klikken.

Stap 2: Nu je bent aangemeld als deelnemer, kun je je per ronde aangeven welk onderdeel je wilt volgen. Je kunt in iedere ronde één onderdeel kiezen. Het aanbod per ronde staat in het programma beschreven. Daar zie je ook of het aanbod voor een specifieke doelgroep is en wat je kunt verwachten. Als je kiest voor een workshop dien je in de daaropvolgende ronde hetzelfde onderdeel te kiezen.

Stap 3: Heb je voor alle vijf de rondes je keuze aangegeven, dan vragen we je je contactgegevens in te vullen (button: inschrijving afronden).

 

N.B.

- Alle onderdelen hebben een maximum aantal deelnemers. Inschrijven is alleen mogelijk zolang er beschikbare plaatsen zijn. Mocht je een onderdeel willen bezoeken die reeds vol is, dan kun je bij de contactgegevens aangeven welk onderdeel je graag had willen volgen. Je komt dan op de wachtlijst voor het betreffende onderdeel. Mocht er een deelnemer afvallen/annuleren, dan nemen wij contact met je op.

- Op het congres is plaats voor een beperkt aantal deelnemers (ca. 300). De afgelopen jaren was het congres overboekt. Indien het congres vol zit, kun je je op de wachtlijst laten plaatsen. Mochten er annuleringen zijn, dan zullen wij met je contact opnemen, als je op de wachtlijst staat. 

- Je kunt slechts 1 deelnemer per keer aanmelden! Wil je met meerdere personen het congres bezoeken, dan zal elke deelnemer de aanmeldingsprocedure moeten doorlopen!