Helaas is het Havocongres 2023 helemaal volgeboekt. U kunt zich dan ook niet meer inschrijven. Wilt u op de wachtlijst worden geplaatst, dan kunt u een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mochten er plekken vrij komen, dan zullen we u benaderen.  

Heb je de folder met het programma bekeken? Dat helpt bij het kiezen van uw eigen programma. Klik hier om de folder te bekijken. 

Aanmelden gaat als volgt:

(gebruik bij voorkeur een vaste pc/laptop)

 

Stap 1: Meld je aan als deelnemer voor het congres door op de button 'Schrijf je in' te klikken.

Stap 2: Nu je bent aangemeld als deelnemer, kun je per ronde aangeven welk onderdeel je wilt volgen. Je kunt in iedere ronde één onderdeel kiezen. Het aanbod per ronde staat in het programma beschreven. Daar zie je ook of het aanbod voor een specifieke doelgroep is en wat je kunt verwachten. Je kunt kiezen voor lezingen, inspiratiesessies en workshops. Alle onderdelen duren 60 minuten. Veel van de onderdelen worden twee keer in het programma aangeboden. Zit het al vol in de ronde waarin jij het wilt volgen, dan kun je kijken of het elders in het programma nogmaals wordt aangeboden.

Stap 3: Heb je voor alle vier de rondes je keuze aangegeven, dan vragen we je je contactgegevens in te vullen (button: inschrijving afronden). Het invullen van je gegevens doe je dus pas nadat je je programma hebt aangeklikt!

 - Je kunt slechts 1 deelnemer per keer aanmelden! Wil je met meerdere personen het congres bezoeken, dan zal elke deelnemer de aanmeldingsprocedure moeten doorlopen!

 NIEUW: de aanmeldingen gaan erg goed. Zo goed dat we nog twee extra onderdelen in het aanbod hebben kunnen plaatsen. Aanbod rondom het praktijkgerichte vak op de havo is daarom uitgebreid in ronde 1 en ronde 4!
Havocongres
contactinformatie
Email:
info@havocongres.nl
Tel:
06 - 25051912