Havocongres
contactinformatie
Email:
info@havocongres.nl
Tel:
06 - 83292930

Omdat een aantal onderdelen snel vol lopen voor het congres van 6 februari 2020, is het aanbod nog verder uitgebreid!!

In ronde 1 zal de inspiratiesessie 'Maatwerk in de les! 20/20 leren in praktijk' (Teun van Roy) extra aangeboden worden. Dit aanbod stond al in ronde 2 (als 2.4), maar zit inmiddels vol.

In ronde 2 zal het onderdeel 'uw vraag centraal: jongensdidactiek' (Kitty van Dijck) extra aangeboden worden, omdat dit onderdeel in ronde 4 (als 4.3) inmiddels vol zit.

In ronde 5 is het onderdeel 'Een leerlingbespreking samen met de leerling' (Koen Evers) herhaald worden. Deze inspiratiesessie stond al in ronde 1 (als 1.4), maar zit in ronde 1 inmiddels vol.

Mocht u uw eerder gemaakte keuzes, met dit extra aanbod, willen wijzigen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of laat een bericht achter op deze website.

Ons eerstvolgende congres, donderdag 6 februari 2020, vindt net als vorig jaar plaats bij congrescentrum 'De Werelt' te Lunteren. Lunteren staat bekend als het middelpunt van Nederland. In deze bosrijke omgeving staat het onlangs vernieuwde congrescentrum 'De Werelt'. U kunt de locatie zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereiken.

Mocht u met het openbaar vervoer komen, dan staan er zowel 's ochtends als 's middags pendelbusjes klaar om u van het station naar het congrescentrum te brengen. Met slechts 5 minuten reistijd bent u dan van het station bij 'De Werelt'. 

Mocht u met de auto komen, er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen bij het congrescentrum.

Wilt u vriend worden van het Havoplatform? Ga dan naar www.havoplatform.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.